Bel: 010 - 2486222
500 vierkante meter showroom!
Offerte aanvragen

Reparatie en onderhoud van zonwering systemen

Uiteraard vind u bij Forma Zonwering een uitstekende reparatie service met een goede prijs- kwaliteit verhouding, maar wij zijn er ook voor de kapotte producten die niet meer binnen de garantie vallen.

Onderhoud van uw zonwering systemen

Voor veel zonwering systemen is onderhoud van essentieel belang, om zo een langdurig plezier van uw product te garanderen. Waar moet u denken als het gaat om onderhoud?

Smeren, schoonmaken en afstellen

Schoonmaken van producten (om aantasting van de coatlaag te voorkomen) Vast zetten van los zittende onderdelen (om gevaarlijke situaties te voorkomen) Afstellen van motoren. Indien nodig afstellen van voorlijsten enz. Onderhoud aan uw systemen laten uitvoeren? bel vrijblijvend met: 010 - 2486222, kom langs, of stuur een e-mailbericht naar: info@forma-zonwering.nl

Zonwering onderdelen

Aan 99% van de onderdelen kunnen wij aankomen, dus uw reparatieopdracht is bij ons in goede handen. Tevens hebben wij veel onderdelen op voorraad, dus als u de reparatie zelf wilt uitvoeren kunt u de onderdelen bij ons afhalen. Onze tarieven: incl. btw, excl. benodigde onderdelen Voorrijkosten: 85,00 euro Uurtarief: 65 euro per manuur Voor meer informatie en tarieven kunt u altijd contact met ons opnemen of uiteraard even langskomen.

Zo bereikt u ons:

Onze showroom
Galateestraat 8
3044 EC Rotterdam

Tel: 010 - 2486222

E-mail: info@forma-zonwering.nl

<